Palautukset

Tuotteen palautus

Tuotteillamme on vaihto- ja palautusoikeus 14 vrk:n sisällä toimituksesta. Palautetun tuotteen tulee kuitenkin olla käyttämätön, ehjä ja alkuperäisessä pakkauksessa.

Viallinen tuote vaihdetaan ainoastaan samaan uuteen nimikkeeseen. Tavoitat meidät parhaiten sähköpostilla osoitteesta info@pires.fi.

Asiakaspalvelumme kanssa voit sopia, kuinka haluat menetellä takaisinmaksun kanssa. Käytännöt vaihtelevat maksutavan mukaan. Myös vaihto toiseen tuotteeseen onnistuu. Rahat palautetaan viimeistään 45 päivän kuluessa. 

Mikäli saamasi tuote on rikki tai viallinen tai olet saanut väärän tuotteen, ilmoita asiakaspalveluumme info@pires.fi. 

Mikäli haluat vaihtaa tuotteen muusta syystä, tarkista uuden tuotteen tuotenumero tuotesivulta ja merkitse se pakkauslistaan. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 45 päivää.

Kauppias ei korvaa palautuksesta aiheutuneita kuluja, ellei palautuksesta ole ensin sovittu kauppiaan kanssa (vialliset tuotteet). Kauppias ei lunasta postiennakolla lähetettyjä palautuksia. Vaihtojen ja palautusten käsittely kestää enintään 45 päivää. Lunastamme vain Suomesta lähetettyjä palautuksia.

Kun lähetät vaihdettavan tai palautettavan tuotteen Matkahuoltoon, kirjoita tavalliseen Matkahuollon pakettikorttiin ASIAKASPALAUTUS ja liitä pakkauslista mukaan lähetykseen. 

Tuote tulee pakata huolellisesti, ettei se vahingoitu kuljetuksessa.